Ons Team


Wij zijn gedreven dames die van de volledige zorg voor een luchtwasser hun vakkennis hebben gemaakt. Sinds 2013 lichten we alle facetten door om te komen tot de nodige acties en adviezen op technisch en administratief vlak. Wij zijn alvast uitgegroeid tot een sterke, onafhankelijke specialist op vlak van het optimaliseren van luchtwassers.

Annemie neemt communicatie en administratie voor overheid en luchtwasser-installateur op zich. Daarnaast staat zij ook in voor het commerciële luik.

Delphine staat nauw in contact met de exploitant. Zij verzorgt de plaatsbezoeken en verwerkt de opgedane info om zo het op maat geknipte advies te kunnen verlenen voor een goede werking van de luchtwasser. Delphine specialiseert zich in het opvolgen van luchtwassers met meer ZORG.

Silke versterkt ons team sinds 2 juli 2019.
Samen met Delphine, verzorgt zij de plaatsbezoeken en verwerkt zij de opgedane gegevens. Ook zij sleutelt aan het geknipte advies voor een goed functionerende, rendabele luchtwasser. Silke verdiept zich in de werking en opvolging van het BIOBED.

Copyright © 2019 MIRCON® - Algemene voorwaarden - Disclaimer | Design by wITso